снимка: CORNUT, УикипедияДебютният трофей от Големия шлем на руснака идва от

...
снимка: CORNUT, УикипедияДебютният трофей от Големия шлем на руснака идва от
Коментари Харесай

Даниил Медведев е новият шампион на US Open след изненадваща победа над Джокович

снимка: CORNUT, Уикипедия

Дебютният трофей от Големия шлем на руснака идва от третия край – след провалите на US Open ’19 и Australian Open ’21.

Игра, почтена за №1 в света – Даниил Медведев показва голямо израстване и надигра изрично Новак Джокович на финала на US Open: 6-4 6-4 6-4.

Мнозина измежду тенис почитателите бяха затаили мирис в очакване на историческо достижение от страна на Ноле, само че сърбинът остана на крачка от календарния Голям шлем и вместо това вторият в света се намести в редиците на „ мейджър “ първенците, написа Тенис кафе. 

Даниил сервираше феноменално през съвсем цялата среща, само че още по-впечатляващ бе фактът, че бе по-добър от дългите точки от дъното на корта – всекидневно мощна страна на противника му. Новак на моменти намираше решение с чести излизания на мрежата, само че ниският % на вкаран първи начален удар в срещата му попречи да залага пълноценно на тази тактичност. С напредването на срещата бе заставен да залага на нея и при по-неподходящи обстановки, като Медведев все по-често успяваше да смъква топката ниско в краката му.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР